• Imprimeix

Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!

Demostra la teva saviesa popular en una piulada a Twitter amb l’etiqueta #StJordiÒptim

 

Quan

Data04.04.2016 - 22.04.2016

Afegeix al calendari de Google

Nou!

L'Optimot elaborarà una fitxa amb cada una de les expressions guanyadores del concurs.

Optimot

Trobes a faltar als diccionaris expressions que fas servir habitualment? T’agrada escriure microrelats a la xarxa o inventar-te històries? Ara tens l’oportunitat de demostrar que saviesa popular i literatura formen un bon equip.

Des de l’Optimot et proposem que ens enviïs una història breu en una piulada (140 caràcters) amb l’etiqueta #StJordiÒptim. La història ha de tenir a veure amb la diada de Sant Jordi i ha de contenir una expressió viva en la variant dialectal que vulguis: locucions, dites, frases fetes o refranys que fas servir i que no trobes fent una cerca a l’Optimot.

Des del compte de l’@optimotcat es repiularan els textos rebuts entre el 4 i el 19 d’abril, i el dia 22 es proclamarà els guanyadors. El primer classificat s’endurà un àpat regal per a dues persones al restaurant Semproniana d’Ada Parellada i un carnet TR3SC (subscripció anual), i els classificats en segon i tercer lloc, una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun. Paral·lelament, elaborarem una fitxa al cercador de l'Optimot amb cada una de les expressions guanyadores del concurs.

Es valorarà que l'expressió quedi ben contextualitzada dins del relat, que sigui viva i genuïna en català, que s'entengui el significat i que el microrelat sigui creatiu, original i inèdit. El jurat està format per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; Vicent Partal, director de Vilaweb, i Neus Nogué, professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona.

On

A Twitter