• Imprimeix

Nit del Drac - Nit d'Homenatges

 

Quan

L’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona organitza un acte de memòria per homenatjar escriptors dels quals es preveuen celebracions el 2017.

Per primera vegada, i amb la voluntat de convertir-lo en una cita anual, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona organitza un acte de memòria per homenatjar escriptors dels quals se celebra una efemèride el 2017: Josep Palau i Fabre, J. V. Foix, Prudenci i Aurora Bertrana, Màrius Torres, Carles Soldevila i Joan Fuster.

Serà un acte a l’aire lliure al Born i per a tots els públics, en què participaran artistes i personalitats del món de la cultura que establiran un lligam literari, i de vegades també musical, entre el passat i el present. Alguns dels participants seran l’actor i director de teatre Hermann Bonnín, l’actriu Montserrat Carulla, l’escriptor Javier Cercas i l’actor, director de teatre Lluís Homar, la formació rumbera Dijous Paella i el grup de pop-rock alternatiu Els Nens Eutròfics, al capdavant del qual hi ha el poeta Josep Pedrals.