• Imprimeix

Per Sant Jordi fem llibre: demostració d’enquadernació artesana

 

Quan

Data20.04.2017 - 20.04.2017

Afegeix al calendari de Google
artesans

Coincidint  amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, al Centre d’Artesania Catalunya és podrà veure una demostració d’enquadernació artesana, un dels 6 oficis relacionats amb el procés artesanal de creació de llibres. Aquesta activitat està organitzada pel  amb la col·laboració de l’escola La Llotja.  

A Catalunya, actualment, s’identifiquen 88 persones acreditades amb el carnet d’artesà, que treballen en el món del llibre i 11 escoles que formen en disciplines vinculades a les Arts del Llibre.

Amb aquesta demostració d’enquadernació artesanal i coincidint amb la celebració de Sant Jordi, es vol apropar i donar a conèixer aquesta disciplina artesanal i artística al ciutadà i  posar en valor el conjunt d’oficis artesans que estan vinculats al món de llibre.

La demostració estarà ubicada a l’aparador del Centre d’Artesania del CCAM (carrer Banys Nous, 11, Barcelona), de 12.00 a 14.00 hores, on es podrà veure treballar a l’estudiant d’Enquadernació de l’Escola Llotja, Juan Muñoz. L’aparador també comptarà amb una pluja de roses de ceràmica de DàvilaSerra.