• Imprimeix

Roses contra l’oblit

Porta una rosa a una persona gran durant la diada de Sant Jordi

 

Quan

Data23.04.2017

HoraDurant tot el dia

Afegeix al calendari de Google

Comparteix-ho a les xarxes socials!

Ja pots compartir la teva experiència amb Roses Contra l’Oblit, mitjançant un “selfie” amb la rosa solidària o una fotografia del dia de Sant Jordi -23 d’abril- d’una persona entregant una rosa solidària o natural a una persona gran. No t’oblidis de deixar un missatge per a la gent gran!

Per Sant Jordi, Amics de la Gent Gran convoca més de 1.500 persones voluntàries de l’entitat perquè portin una rosa natural i un llibre a les persones grans que ja acompanyen durant tot l’any. L’acte es durà a terme a les 11 ciutats i territoris de Catalunya on l’entitat desenvolupa la seva acció social. L'acte s'emmarca en la campanya #RosesContraloblit, que vol promoure que totes les persones grans soles rebin una rosa per Sant Jordi. 

A més, Amics de la Gent Gran posa a la venda 17.500 exemplars de roses solidàries, símbol que no oblidem a les persones grans. La recaptació anirà destinada íntegrament a programes d’acompanyament a persones grans que viuen en soledat. Fetes de feltre i de roba, les roses solidàries són elaborades pel projecte FIL (Formació i Inserció Laboral) de la Fundació Pare Manel i el taller de la Fundació Portolà. Busca les roses solidàries als 3.150 punts de venda distribuïts per tot Catalunya.

On

Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Reus, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, Osona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Lleida, Tarragona i Barcelona