• Imprimeix

Donar-se d'alta

Donar-se d'alta a un o més butlletins gencat

L'alta a un o més butlletins s'ha de gestionar mitjançant el servei de subscripcions Butlletins gencat.

Accediu a la pàgina http://butlletins.gencat.cat i trieu els butlletins que voleu rebre. 

 • Si no us heu subscrit mai a cap butlletí de la Generalitat de Catalunya, empleneu el formulari de subscripció amb les dades requerides, accepteu les condicions legals i premeu accepta.
  El servei Butlletins gencat requereix que doneu la vostra autorització expressa abans d'activar el vostre compte d'usuari registrat. Aquesta mesura de seguretat és per evitar que una altra persona us doni d'alta sense el vostre consentiment.
  El sistema us enviarà un correu electrònic sol·licitant que confirmeu que voleu subscriure-us al servei de butlletins gencat. Al missatge, trobareu un enllaç: feu clic per confirmar l'alta.
  Amb el vostre consentiment, s'entén que accepteu rebre els butlletins electrònics periòdicament i que les vostres dades personals siguin recollides i tractades en un fitxer automatitzat, que s'informa en el moment de l'alta. 
  Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
 • Si ja sou usuaris del servei Butlletins gencat, accediu al botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya. Un cop us identifiqueu, trobareu els butlletins als quals us heu subscrit a la pestanya Les meves subscripcions. Si us interessa subscriure-us a altres butlletins ho podeu fer des de la pestanya Vull subscriure'm a més butlletins.

Completar el procés d'alta: missatge de confirmació

Butlletins gencat requereix que doneu la vostra autorització expressa abans d'activar el vostre compte d'usuari registrat. Aquesta mesura de seguretat és per evitar que una altra persona us doni d'alta sense el vostre consentiment.

El sistema us enviarà un correu electrònic sol·licitant que confirmeu que voleu subscriure-us al servei de Butlletins gencat. Al missatge, trobareu un enllaç: feu clic per confirmar l'alta.

Amb el vostre consentiment, s'entén que accepteu rebre els butlletins electrònics periòdicament i que les vostres dades personals siguin recollides i tractades en un fitxer automatitzat, que s'informa en el moment de l'alta.

Si no heu rebut el correu de confirmació:

 • Comproveu que no us hagi arribat a la carpeta de correu no sol·licitat.
 • Potser vau escriure malament el vostre compte de correu electrònic quan vau omplir el formulari. Torneu a provar de subscriure-us. Si podeu, és que havíeu indicat una adreça errònia.

Si heu rebut el correu però no heu confirmat l'alta, el compte restarà inactiu fins que hagueu completat el procés. En cas que no confirmeu l'alta, el procés no es completarà i, al cap de 10 dies, en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), les vostres dades seran eliminades del fitxer automatitzat de dades personals.

Si finalment no voleu activar el compte i preferiu que les vostres dades siguin eliminades del fitxer, us haureu d'adreçar per escrit a l'òrgan responsable del fitxer, la Direcció General d'Atenció Ciutadana. L'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.