• Imprimeix

Donar-se de baixa

Donar-se de baixa d'un butlletí

Accediu a la pàgina http://butlletins.gencat.cat Cliqueu el botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya. Un cop us identifiqueu, trobareu els butlletins als quals esteu subscrits a la pestanya Les meves subscripcions.
Premeu baixa per anul·lar la subscripció o baixa de tots en cas que vulgueu anul·lar totes les subscripcions actives.

Cancel·lar el compte

Si el que voleu és donar-vos de baixa d'un o més butlletins simultàniament i, a més, suprimir les vostres dades personals del fitxer automatitzat, haureu de cancel·lar el vostre compte personal. Accediu a la pàgina d'inici del servei Butlletins gencat: http://butlletins.gencat.cat
Cliqueu al botó Iniciar la sessió que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya.

Un cop us hagueu identificat, accedireu al vostre compte personal. Accediu a la pestanya El meu compte, a l'opció Cancel·lar el meu compte. El sistema us demanarà que confirmeu si realment voleu cancel·lar el vostre compte. Si premeu Accepta, les vostres subscripcions es cancel·laran i les vostres dades s'esborraran del sistema.

La cancel·lació del compte l'ha de realitzar el propi usuari.