• Imprimeix

Modificacions de dades personals

Si voleu modificar, actualitzar, o completar dades del vostre compte personal accediu a la pàgina del servei Butlletins gencat: http://butlletins.gencat.cat

Introduïu les vostres dades d'identificació (adreça de correu i contrasenya) a la caixa on diu Iniciar sessió. A l'adreça de correu, heu de posar l'adreça de correu on rebeu els butlletins. Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la meva contrasenya.

Un cop us hagueu identificat, accedireu al vostre compte personal. Al menú, veureu l'opció Les meves dades, dins de l'apartat El meu compte. Si hi accediu, veureu el formulari amb les vostres dades. Podeu corregir o afegir les que vulgueu. Un cop feu clic a Accepta, les dades quedaran actualitzades.

Si voleu canviar la contrasenya haureu d'accedir a l'opció Canviar la meva contrasenya. El sistema us demanarà que introduïu la contrasenya actual i la nova. Recordeu que ha de tenir, com a mínim, vuit caràcters. Quan premeu Accepta, la vostra contrasenya quedarà actualitzada i ja podreu fer servir la nova el proper cop que us hagueu d'identificar.

Si heu canviat d'adreça de correu electrònic, haureu de crear un nou compte amb les noves dades i cancel·lar el compte actual.