• Imprimeix

Preguntes més freqüents

Reviseu en quin compte de correu rebeu cada butlletí. Potser us hi heu subscrit amb diferents adreces de correu. En aquest cas, tindreu comptes diferents, amb una adreça de correu i una contrasenya pròpies. Si voleu unificar-les, podeu afegir els butlletins que us faltin al compte que vulgueu conservar i cancel·lar-ne l'altre.

Si no recordeu la contrasenya, feu clic a He oblidat la contrasenya.

Com a usuaris, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió i oposició de les vostres dades entrant a l'aplicació amb l'usuari i contrasenya i modificant o cancel·lant el compte. De tota manera, el formulari de la web s'acompanya d'un avís legal per informar els usuaris i oferir-los la possibilitat de fer una sol·licitud o reclamació per escrit a l'organisme responsable del tractament "Trameses d'informació i inscripcions del gencat".
La finalitat d'aquest tractament és facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.

Comproveu que:

• No us heu equivocat quan heu teclejat l'adreça de correu i la contrasenya.
  • Heu indicat l'adreça de correu electrònic amb la qual esteu subscrits, és a dir, aquella en la qual rebeu els butlletins.
  • Heu fet servir la contrasenya correcta. No té per què ser la mateixa que feu servir per engegar la sessió de l'ordinador o per obrir el correu electrònic. Si no la recordeu, podeu fer clic a l'enllaç He oblidat la contrasenya. El sistema us indicarà què heu de fer per obtenir-ne una de nova i que us pugueu identificar per accedir al vostre compte personal.

Heu rebut un missatge de correu demanant-vos que confirmeu l'alta? Si no l'heu rebut o creieu que és possible que no hagueu confirmat l'alta, aneu al punt Completar el procés d'alta: missatge de confirmació.

Si heu rebut el correu, heu completat el procés per activar el compte i podeu identificar-vos sense problemes al servei, però tot i això, no heu rebut cap butlletí:

• És possible que el filtre del vostre programa de correu electrònic interpreti els butlletins com a correu no sol·licitat o spam. Comproveu que no us hagin arribat a la carpeta de correu no sol·licitat.

L'usuari és el compte de correu electrònic on rebeu els butlletins.
La vostra contrasenya és la que vau indicar al sistema en el moment de formalitzar l'alta. Si no la recordeu, aneu a la pàgina del servei Butlletins gencat: http://butlletins.gencat.cat

A la part superior dreta de la pàgina trobareu un enllaç per recuperar la contrasenya He oblidat la contrasenya. Si hi feu clic, el sistema us indicarà què heu de fer per obtenir-ne una de nova i que us pugueu identificar per accedir al vostre compte personal.

És possible que només veieu un missatge que diu que si no veieu el butlletí correctament, feu clic en un enllaç. Això us permetrà anar a veure el contingut del butlletí a Internet.

Per veure correctament els butlletins gencat, és possible que hagueu de descarregar les imatges del servidor de la Generalitat de Catalunya, perquè molts programes de correu electrònic n'impedeixen la baixada automàtica.

En aquest cas, heu de fer clic en un enllaç que permet descarregar les imatges. Si hi feu clic amb el botó dret del ratolí, trobareu diverses opcions que us permetran canviar la configuració del vostre correu i que no hagueu de descarregar les imatges manualment cada cop.

Si feu servir programes de correu tipus webmail (GMail, Yahoo, Hotmail, etc.), pot ser que veieu el butlletí amb el disseny una mica canviat. Aquests programes poden interpretar els estils HTML de manera diferent i no mostrar els butlletins exactament com han estat dissenyats. Disculpeu les molèsties que això us pugui causar.

Més informació