• Imprimeix

La Meva Salut informa dels medicaments i en set idiomes

El pacient pot escollit en quin idioma rep aquesta informació: català, castellà, anglès, francès, àrab, xinès i portuguès

18/04/2017 12:04
La Meva Salut informa dels medicaments i en set idiomes

El portal La Meva Salut incorpora una nova funcionalitat a l’apartat ‘Medicació’. En aquest espai el ciutadà pot consultar els medicaments prescrits a través del sistema de Recepta Electrònica i ara, a més, pot llegir en un llenguatge entenedor informació detallada sobre els fàrmacs, així com les recomanacions per prendre'ls correctament.

Per exemple, a una persona a qui se li recepta un antihistamínic, pot clicar en un desplegable en què se li indica que és un medicament utilitzat per tractar determinats tipus d'al·lèrgies, que s’ha de prendre els comprimits sencers, empassant-los amb ajuda d'un got d'aigua i, preferiblement, amb l'estómac buit .
 
La nova funcionalitat també permet que el pacient pugui triar l’idioma en què vol rebre aquesta informació, escollint entre aquests set: català, castellà, anglès, francès, àrab, xinès i portuguès. Així mateix, el ciutadà també pot descarregar-se el Pla de Medicació vigent.
 
El portal La Meva Salut
El portal La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible de consulta que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i utilitzar-la d’una forma segura i confidencial, a més de facilitar-li la realització de tràmits electrònics.
 
Fins ara, més de 177.365 usuaris s’han connectat al portal La Meva Salut en algun moment. Durant el mes de febrer d’enguany van accedir-hi 31.136 usuaris diferents.

L'usuari es podrà informar sobre com són els fàrmacs de cada tractament i com s'han de prendre