• Imprimeix

Restricció a la circulació de motocicletes i ciclomotors durant els episodis de contaminació ambiental

Les restriccions entraran en vigor a partir de desembre de 2018

04/04/2018 16:04
motos aparcades

A partir de desembre de 2018, com en el cas dels cotxes, les motocicletes i els ciclomotors també hauran de portar distintius ambientals que els identifiquin durant els episodis de contaminació ambiental.

Per saber quina etiqueta correspon al vehicle, es pot consultar la pàgina de la Dirección General de Tráfico i la pàgina de Qualitat de l'Aire de l'Ajuntament de Barcelona. Cal introduir-hi la matrícula i, si escau, adquirir-la per 5 euros a qualsevol oficina de Correus. Els residents a Barcelona, la poden comprar de manera immediata a les oficines de Correus de Catalunya o obtenir-la en un termini de 3 o 4 dies hàbils a qualsevol oficina de Correus de la resta de l'Estat.

Durant els episodis de contaminació ambiental, les motocicletes i els ciclomotors no podran accedir a les zones de baixes emissions els dies feiners de 7 del matí a 8 del vespre. 

Els municipis afectats per les restriccions són Barcelona (excepte la Zona Franca-Industrial, el barri de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes), l'Hospitalet de Llobregat i una part dels municipis limítrofs amb les rondes de Barcelona (Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Adrià de Besòs).

 

Els vehicles no podran circular en l'àmbit limitat per les rondes de Barcelona els dies feiners de 7 del matí a 8 del vespre quan entri en vigor la mesura

Més informació