• Imprimeix

Campanya de l’IRPF a les oficines de l’ATC

Nou servei de cita prèvia per ajudar a la declaració de la renda de forma presencial

03/05/2018 11:05
Campanya renda agència tributària de Catalunya

Del 10 de maig al 2 de juliol les 32 oficines tributàries de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) participaran en la campanya de l’IRPF. És la primera vegada que l’ATC participa en la campanya de la renda, en què 78 persones es posaran a disposició de la ciutadania.

Així, s’oferirà un nou servei de cita prèvia a la ciutadania per ajudar-la en l’elaboració de la declaració de la renda, que es pot sol·licitar a partir del 8 de maig trucant al telèfon 901 22 33 44.

Aquells contribuents que hagin de fer la declaració de l’impost de patrimoni també podran demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC o del telèfon 012.

8 mesos de desplegament territorial
El setembre passat va finalitzar el desplegament territorial de l’ATC amb l’ampliació de 4 (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) a 19 oficines distribuïdes arreu de la geografia catalana: Barcelona (Poblenou), Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa.

La xarxa es complementa amb les 13 oficines compartides amb entitats locals (diputacions, consells comarcals i ajuntaments): l’Hospitalet de Llobregat, Cervera, Igualada, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell, Olot, Valls, Móra d’Ebre, Solsona, Berga, Ripoll, Vielha i Tremp.

Altres serveis de les oficines de l’ATC

  • Assistència en l’elaboració d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC (servei de cita prèvia).
  • Informació i assistència general i bàsica en relació amb els impostos que gestionen les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a la xarxa Tributs de Catalunya.
  • Informació relacionada amb l’estat dels deutes que gestiona l’ATC en període voluntari i executiu.

78 persones atendran la ciutadania a les 32 oficines repartides per tot el territori

Més informació