• Imprimeix

Tall de servei a la línia Lleida-La Pobla

El 28 de maig i el 4 de juny, per manteniment dels trens

28/05/2018 09:05
Tren de La Pobla

Els dilluns 28 de maig i 4 de juny queda interromput el servei de trens entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur de la línia Lleida-La Pobla a causa d’uns treballs de manteniment a les unitats de tren de la sèrie 331. Els treballs consisteixen en el tornejat de dos dels eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast.

L’alternativa que Ferrocarrils de la Generalitat ofereix als viatgers és un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur, que s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions  amb sortida de Lleida Pirineus a les 5.25 h i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 h.

FGC ofereix diferents serveis d’autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers

Més informació