• Imprimeix

Preinscripció universitària de l'octubre

Un cop feta es poden modificar les preferències dels centres d'estudi tantes vegades com es vulgui fins a l'últim dia del termini

03/10/2018 08:10
Estudiants en una cadira

Ha començat la convocatòria d'octubre per fer la preinscripció universitària a qualsevol de les 7 universitats públiques de Catalunya i la universitat privada Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. El termini és de tres dies, del 3 al 5 d'octubre.

La preinscripció per a aquestes universitats es fa per internet. A la resta d'universitats privades catalanes i a la Universitat Oberta de Catalunya l’admissió es tramita directament a cada universitat, ja que cadascuna estableix el seu propi règim d'admissió d’estudiants.

El dia 8 d'octubre es publica l'assignació de places i el dia 9 és la matrícula universitària d'aquesta convocatòria.

Com fer la preinscripció
La preinscripció universitària es fa per internet, al portal d'accés a la universitat. Cal seguir unes indicacions concretes per registrar-se correctament i poder fer-la. En el cas que la matrícula sigui lliure, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida.

Un cop feta la preinscripció es poden modificar les preferències dels centres d'estudi tantes vegades com es vulgui fins a l'últim dia del termini. 

El termini és del 3 al 5 per a la preinscripció, i el dia 9 és la matrícula