• Imprimeix

Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat

Es pot demanar fins al 16 d’agost

25/06/2018 11:06
Lavabo adaptat

Lavabo adaptat

Les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits establerts poden sol·licitar la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat, coneguda com la PUA.

Aquesta prestació serveix per contribuir econòmicament a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

El percentatge de l'import màxim de la prestació s'estableix en funció dels ingressos econòmics de la persona amb discapacitat, així com de les seves condicions socials.

El termini per fer la sol·licitud és del 16 de juny al 16 d'agost de 2018 i es pot fer de forma presencial o per correu postal.

Consulteu al tràmit les incompatibilitats d’aquesta prestació amb altres ajuts de la Seguretat Social o del sistema català d’autonomia.

Consulteu al tràmit les incompatibilitats d’aquesta prestació

Més informació