• Imprimeix

S’obre una línia d’ajuts per instal·lar 22 estacions de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics

Es poden inscriure els ajuntaments i corporacions municipals

13/07/2018 13:07
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

S’ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació de punts de recàrrega ràpids públics per vehicles elèctrics, concretament 22 estacions que s’afegiran als més de 60 ja existents, i que suposen continuar desenvolupant la XarxaRapidaCat.

La convocatòria està adreçada als ajuntaments i a corporacions municipals i forma part del Pla estratègic pel desplegament d'infrastructura de recàrrega pel vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019 (PIRVEC). L’objectiu del pla és que l’any 2020 es garanteixi la recàrrega de la bateria en menys de 30 minuts als emplaçaments separats per un màxim de 40 quilòmetres.

Nou visor de punts de recàrrega
S’ha posat en marxa un nou visor d’estacions de recàrrega que, a més de situar sobre el mapa els punts de recàrrega, ofereix informació en temps real, si està disponible o ocupada, etc.

El nou visor també ofereix informació per professionals del sector, ja siguin gestors d’estacions de recàrrega interessats en dades per la gestió dels equipaments o bé terceres empreses que vulguin desenvolupar solucions relacionades amb la recàrrega de vehicles elèctrics.

La línia d'ajudes està dotada amb 860.000 euros