• Imprimeix

Nous busos per accedir al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l'Obac

A partir del 12 d’octubre ja està en marxa l’accés amb transport públic sostenible a aquests dos parcs naturals

11/10/2018 12:10
Parc Natural del Montseny

Parc Natural del Montseny

La posada en servei d’aquestes línies de transport públic facilita l’accés a tota la població als espais naturals, alhora que millorar la mobilitat en unes zones dels parcs que tenen una elevada afluència de visitants.

Parc Natural del Montseny

El servei d'autobús farà el recurregut entre l’estació de Rodalies de Sant Celoni i el Parc Natural i funcionarà els dissabtes, diumenges i festius.

La freqüència és de:

  • Del 12 d'octubre al 4 de novembre: nou serveis diaris d’anada i tornada als dos destins
  • Del 5 de novembre al mes de maig: cinc serveis diaris d’anada i tornada als dos destins
  • Del mes de maig al mes d'octubre: sis serveis diaris d’anada i tornada als dos destins

El primer autobús sortirà de l’estació de Sant Celoni a les 8.10 h del matí i el darrer de tornada sortirà de Santa Fe i Fontmartina a les 17.25 h. A l’estiu la darrera sortida s’amplia fins a les 19 h.

El servei, gestionat per l’empresa concessionària Sagalés, formarà part del sistema tarifari de l’ATM de Barcelona i seran vàlids tots els títols de transport integrats. A més, gràcies a un acord amb Renfe i Sagalés, es posa a disposició dels usuaris un bitllet combinat tren+bus que permet l’accés al parc tant dels viatgers que provenen de la regió metropolitana de Barcelona com dels que provenen de les comarques de Girona.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El servei d'autobús farà el recurregut entre l'estació d'autobusos de Terrassa fins al parc des de Terrassa i funcionarà els dissabtes, diumenges i festius.

La freqüència és de:

  • 7 serveis diaris en cada sentit, dels quals tres arribaran fins a Talamanca i Mura

El primer autobús sortirà de l’estació de Terrassa a les 8.30 h del matí i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d’estenalles a les 17.30 h.

S’ha dissenyat un bitllet combinat tren+bus, en aquest cas amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquest bus també permetrà l’accés als municipis de Mura i Talamanca, que tenen un atractiu turístic els caps de setmana.

 

 

Amb bitllet combinat tren+bus

Més informació