• Imprimeix

Tancament d'una andana de l'estació Jaume I de la línia 4 de metro

Del 24 de novembre al 3 de desembre els trens no s’aturaran a l’andana direcció Trinitat Nova per obres de millora de l’accessibilitat

22/11/2018 10:11
Andana que es tancarà

Andana que es tancarà

A partir del dissabte 24 de novembre i fins al dilluns 3 de desembre, tots dos inclosos, estarà tancada l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació de Jaume I de la línia 4 de metro, per obres de millora d’accessibilitat. Així, els trens procedents de l’estació Barceloneta se saltaran Jaume I i continuaran sense aturar-se fins a Urquinaona. L’altra andana, direcció La Pau, funcionarà amb normalitat i els trens sí que hi efectuaran parada.

L’andana direcció Trinitat Nova de l’estació Jaume I estarà operativa fins al final del servei de divendres 23, a les 2 de la matinada de dissabte, i tornarà a estar oberta dimarts 4 de desembre a les 5 del matí.

Alternatives de mobilitat

  • Per arribar a Jaume I des de Barceloneta: les línies regulars de bus de TMB V15 o 45 (47 a partir del dia 26) que circulen per la Via Laietana, o bé continuar amb metro fins a Urquinaona, fer el canvi de sentit (direcció La Pau) i baixar a l’andana oberta de Jaume I.
  • Per agafar el metro des de Jaume I en direcció a Trinitat Nova: les línies de bus V15, V17 i 45 (47 a partir del dia 26) i baixar a la parada Via Laietana - Comtal, que queda a 70 metres de l’accés del metro d’Urquinaona.

Les obres
El tancament de l’andana està motivat per les obres d’adaptació de l’estació de Jaume I a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs, que van començar el juny de 2017, consisteixen principalment en la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls de l’estació.  L’obra comporta una inversió de 4 milions d’euros i finalitzarà l’estiu vinent.

L’alternativa és agafar el bus o continuar amb metro i baixar a la següent parada

Més informació