• Imprimeix

Medalla d'Or de la Generalitat per a Carme Forcadell, Carles Viver i Pi-Sunyer i RCR Arquitectes

Destaquen per la seva trajectòria i el seu compromís amb Catalunya

05/12/2018 09:12
Detall d'una Medalla d'Or de la Generalitat

El Govern ha acordat concedir la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i Lluís, per la seva trajectòria en la defensa dels drets humans, el parlamentarisme i les llibertats fonamentals, així com el foment de la llengua i la igualtat efectiva de gènere.

El Govern també ha volgut distingir el jurista Carles Viver i Pi-Sunyer un dels referents del dret i la magistratura del nostre país, amb un gran prestigi internacional i amb un gran compromís amb la democràcia, els drets polítics, civils i socials, i les lleis, enteses com a eines de servei al ciutadà.

Finalment, l’Executiu reconeix l’estudi RCR Arquitectes com una empresa de referència de l’arquitectura catalana amb projecció internacional i prestigi. Amb l’impuls i el lideratge de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, aquest estudi ha estat distingit pels principals guardons i reconeixements arquitectònics d’àmbit mundial i és considerat un dels agents pioners internacionalment.

Medalles d'Or
L'atorgament de la Medalla d'Or de la Generalitat té caràcter honorífic. Les persones distingides amb la Medalla d'Or tenen dret al tractament d'Excel·lentíssim Senyor i a la precedència protocol·lària que es determini en els actes oficials. El dret esmentat el conservaran amb caràcter vitalici.

Els guardonats tenen dret al tractament d'Excel·lentísim Senyor de caràcter vitalici