• Imprimeix

La competència, el Canal 3/24, el fotoperiodista Tino Soriano, Núvol, Wallapop i Corisa Media Grup, Premis Nacionals de Comunicació

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 10 de desembre al Palau de la Generalitat

05/12/2018 10:12
Micròfon

El jurat de la XVII edició dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha decidit atorgar els guardons d’enguany a:

  • El magazine La competència, en la categoria de Radiodifusió.
  • El Canal 3/24 en la categoria Televisió.
  • El fotoperiodista Tino Soriano, en la categoria de Premsa.
  • El diari Núvol, en la categoria de Mitjans d’arrel digital.
  • L’empresa Wallapop, en la categoria de Publicitat.
  • L’empresa Corisa Media Grup, en la categoria de Comunicació de proximitat.

El jurat també ha atorgat una menció honorífica a la periodista Pepi Rafel, per la seva llarga trajectòria en el món de la comunicació local.

 El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dilluns 10 de desembre en un acte presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, al Palau.

Què són els Premis Nacionals de Comunicació
Es van crear l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de les primeres emissions regulars de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada durant l’any anterior. Aquests premis també reconeixen trajectòries professionals, institucionals o empresarials que hagi destacat en el seu conjunt. Actualment consten de sis categories: Radiodifusió, Televisió, Premsa, Mitjans d’arrel digital, Publicitat i Comunicació de proximitat.

El jurat també ha atorgat una menció honorífica a la periodista Pepi Rafel