• Imprimeix

Número de desempat per la preinscripció a l'educació infantil, primària i secundària obligatòria

El número de desempat és el 13.841

14/05/2018 11:05
Imatge de la campanya de la preinscripció escolar

El número per determinar l’ordre de les sol·licituds en cas d'empat a l'educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria és el 13.841.

Per a què serveix el número de desempat?
Totes les sol·licituds de preinscripció tenen un número aleatori que és el que servei per a l’ordenació en cas d’empat. Quan el nombre de sol·licituds d'admissió és superior a l'oferta de places s'apliquen, per ordre: els criteris de prioritat específics, els criteris generals i els criteris complementaris.

Aquests criteris, i el barem de punts que tenen associat, permeten ordenar totes les sol·licituds. El barem s'aplica en relació amb el centre demanat en primer lloc i es manté per a la resta de peticions.

En les situacions d'empat que es produeixin després d'aplicar aquests criteris, l'ordenació de les sol·licituds afectades es fa per sorteig públic i el número que determina l’ordre de les sol·licituds enguany és el 13.814. El sorteig es va realitzar l’11 de maig.

Calendari de preinscripcions
Consulteu les següents fites de la preinscripció.

  • Llista definitiva: 15 de maig.
  • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d'ofici): del 31 de maig al 4 de juny.
  • Oferta final de places escolars: 11 de juny.
  • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 12 de juny.

Aquest número és el que determina l'ordre de les sol·licituds en cas que el nombre de places ofertades sigui inferior a les sol·licituds d'admissió

Més informació