• Imprimeix

29a edició del Saló de l’Ensenyament

Se celebra també la primera edició del Saló de l’Ocupació Juvenil

13/03/2018 18:03
29a edició del Saló de l’Ensenyament

La 29a edició del Saló de l’Ensenyament obre les portes del 14 al 18 de març a la Fira de Barcelona. El Saló ofereix informació sobre l’amplia oferta formativa de les universitats catalanes i altres centres d’estudi, a més de sortides professionals. També dona a conèixer els ajuts i beques disponibles.

A més, acull la primera edició del Saló de l’Ocupació Juvenil, que es fa del 14 al 16 de març i està adreçat a joves que es trobin a la recerca de feina.

Nous graus universitaris
Les universitats catalanes oferiran nous graus per al curs 2018-2019, que es caracteritzen per l’alta ocupabilitat prevista, la internacionalització, l’alt percentatge de continguts en anglès i de titulacions interuniversitàries. Són els següents:

  • 19 nous graus de 180 crèdits (Producció de música i so per a la indústria de l’entreteniment, Gestió de ciutats intel·ligents i sostenibles, Estudis de gènere... ). 11 s’oferiran a preu públic.
  • 35 nous graus de de 240 crèdits (Tecnologies industrials i anàlisi econòmica, Enginyeria geològica i ambiental, Filosofia, política i economia...). 22 s’oferiran a preu públic.

Les noves titulacions universitàries inclouen nous graus de 180 i 240 crèdits, la major part a preu públic