• Imprimeix

Afectacions a la línia Barcelona- Vallès d’FGC

Entre el 13 i el 16 d’agost el servei de trens entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera quedarà interromput i es donarà servei substitutori per carretera.

18/07/2016 13:07
Estació de Sarrià

Estació de Sarrià

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès entre el 25 de juliol i el 30 de setembre com a conseqüència de les obres d’adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l’estació de Sarrià així com d’altres actuacions de millora de la infraestructura. Els clients hauran de tenir en compte diferents alteracions en el servei:

Entre el 25 de juliol i el 30 de setembre:

  • Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) circularan entre Pl. Catalunya i Sarrià, entre el 25 i el 29 de juliol, i entre el 29 d’agost i el 9 de setembre, només en hora punta. Fora de l’hora punta, els festius i a partir del 12 de setembre, el servei de la línia L6 se suprimirà.
  • A la mateixa L6, se suprimirà la circulació de trens entre Sarrià i Reina Elisenda. Es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.
  • Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s’aturaran a totes les estacions, excepte en hora punta.
  • Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta. Durant el mes d’agost aquestes línies no circularan.
  • A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte, i la nit del 14 d’agost, entre les 00.00 hores i les 02.30 hores, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Pl. Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 hores, i es recomanaran serveis de transport alternatius.

Dies 13, 14, 15 i 16 d’agost:

  • El servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera estarà interromput.
  • El servei de les línies S1 i S2 s’iniciarà a l’estació de Baixador de Vallvidrera i finalitzarà a Terrassa i Sabadell, respectivament. En el tram entre Pl. Catalunya i  Baixador de Vallvidrera, FGC oferirà servei substitutori amb autobús i es recomanaran serveis de transport alternatius.

De l’1 al 18 d’agost:

  • Servei interromput al Funicular de Vallvidrera. FGC oferirà servei alternatiu per carretera.

Compromís amb les persones amb mobilitat reduïda

Tot aquest conjunt d’alteracions en el servei responen a les obres a l’estació de Sarrià per adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació consisteix en la remodelació de la platja de vies per fer-hi una gran andana central i la instal·lació de tres ascensors.

Del 25 de juliol al 30 de setembre hi haurà alteracions a les línies S1, S2, S5, S55 i L6 amb motiu de les obres a l’estació de Sarrià