• Imprimeix

#BiblioEstiuRevistes

Es posa en marxa el concurs per tal de fomentar-ne la lectura

24/07/2017 17:07
llegir

El servei de bibliopiscines i biblioplatges que ofereixen les biblioteques públiques de Catalunya augmenta l’oferta de lectura i ofereix una selecció de revistes per tal que els lectors puguin gaudir de més publicacions en català. Enguany, les 100 biblioteques públiques que organitzen aquestes activitats han rebut 62 lots de suport de revistes en català des de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, en col·laboració amb l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

Els usuaris de les biblioteques que s’han sumat a la iniciativa trobaran a la seva disposició els següents títols de revistes en català: Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tatano, El Temps, Enderrock, Esguard paper, Experiències, Fosbury, Reporter Doc i Sàpiens

En paral·lel, els usuaris de les biblioteques públiques també poden participar en el concurs #BiblioEstiuRevistes. La persona que aconsegueixi més “m’agrada” amb la foto que pengi a les xarxes socials llegint una revista en català i amb l’etiqueta #BiblioEstiuRevistes serà el guanyador i rebrà una tauleta i una subscripció d’un any a l’iQUIOSC.cat.

Les bibliopiscines i biblioplatges reforcen l'oferta de revistes en català