• Imprimeix

Bitllet combinat de Renfe i FGC per anar a esquiar

Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen

07/12/2017 13:12
skytren

Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2017-2018, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria, i gaudir de la naturalesa i els esports d’hivern als Pirineus.

Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició de tothom qui ho vulgui, el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia l’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins a les pistes i el forfet vàlid per un dia.

En el cas de Vall de Núria, es presenten  dues opcions:

  • TrenNatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible  tot l’any. 32,45 € per adults i 24,50 € per a nens.
  • Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia. Preu: 36,60 € per adults i 30,60 € per a nens.

Pel que fa a La Molina:

  • Skitren La Molina: desplaçament en tren fins a La Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes i el forfet d’un dia. Preu: 41 € per adults i 31 € per a nens.

Tots els bitllets es poden adquirir en qualsevol estació del nucli de Rodalies de Catalunya.

Inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el cremallera de Núria i el forfet per un dia