• Imprimeix

Calendari de festes laborals de Catalunya per al 2016

A les dates indicades en aquest calendari, els ajuntaments podran proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables

15/04/2015 18:04
treball

El Consell de Relacions Laborals, constituït com a fòrum de diàleg social i participació institucional en l’àmbit de les relacions laborals a Catalunya ha donat el seu vistiplau al calendari de festes laborals per a l’any 2016, entre d’altres matèries.

En aquest calendari, es consideeren festes laborals a tot el país: 1 de gener (Any Nou), 6 de gener (Reis), 25 de març (Divendres Sant), 28 de març (dilluns de Pasqua Florida), 16 de maig (dilluns de Pasqua Granada), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost (l’Assumpció), 12 d’octubre (festa nacional d’Espanya), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), i 26 de desembre (Sant Esteve). Pel que fa al 26 de desembre, dia de Sant Esteve, en el cas d’Era Val d’Aran aquesta data serà substituïda per la del 17 de juny, festa d’Aran.

A les dates indicades en aquest calendari, els ajuntaments podran proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables.     

El calendari inclou 12 festes i els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals