• Imprimeix

Fem gran l'acolliment

La campanya s’emmarca dins d’un pla estratègic dissenyat per l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció que ha permès augmentar en 1,7 milions d’euros els complements per a famílies acollidores

11/07/2017 13:07
Campanya per fomentar l'acolliment familiar

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha iniciat aquesta setmana la segona fase de la campanya per fomentar l’acolliment familiar, que té com a objectiu aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre de protecció i garantir el dret d’aquests nens i nenes a viure en família.

La segona fase de la campanya compta amb un desplegament superior al de l’anterior. Més enllà de la difusió a les xarxes socials de la imatge de campanya i del material imprès, per a aquesta fase s’han elaborat dos vídeos promocionals que seran emesos per televisió.

La campanya s’emmarca dins d’un pla estratègic dissenyat per l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència que ha permès augmentar en 1,7 milions d’euros els complements per a famílies acollidores. D’altra banda, s’han teixit aliances amb el món local i els altres departaments de la Generalitat de Catalunya per a crear circuits estables de promoció de l’acolliment i implementar mesures d’acció positiva per als infants i les famílies d’acollida.

L’objectiu de la campanya és aconseguir que cap infant de 0 a 6 anys visqui en un centre de protecció

Més informació