• Imprimeix

Certificació dels coneixements en llengües estrangeres

S’han seleccionat un total de 39 centres per participar al programa amb l’objectiu de millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat

13/12/2017 12:12
Certificació dels coneixements en llengües estrangeres

El Departament d'Ensenyament ha creat el nou Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements en llengües estrangeres, un projecte que té per objectiu millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat dels ensenyaments de secundària, batxillerat, FP i ensenyaments de règim especial.

El programa preveu que els alumnes puguin certificar el seu coneixement en anglès, francès, alemany i italià mitjançant la reserva de places a les proves de certificació a les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI). Per a cadascuna d’aquestes llengües, els nivells de certificació són els nivells B1 i B2. El projecte també facilitarà la creació d’una xarxa de col·laboració entre els centres d’un mateix territori i les seves EOI de referència. 

El Departament d’Ensenyament ha seleccionat 39 centres per participar al programa durant els propers tres cursos escolars.

Els alumnes de secundària i ensenyaments postobligatoris podran certificar el coneixement de llengües estrangeres a través dels centres