• Imprimeix

Comença la venda de la Grossa de Cap d'Any 2018

Loteria de Catalunya farà participacions personalitzades i gratuïtes

27/06/2018 18:06
L'eslògan principal és “Ara la Grossa ve més forta que mai”, en relació amb l'augment del nombre de premis.

L'eslògan principal és “Ara la Grossa ve més forta que mai”, en relació amb l'augment del nombre de premis.

Ja es poden adquirir les participacions de la Grossa de Cap d’Any 2018, que aquest any ve carregada de novetats: el primer premi ascendirà a 200.000 euros el bitllet, que aquest any costarà 10 euros. També augmenten els premis de la resta de categories, de manera que hi haurà un primer premi, un segon, un tercer, dos quarts i tres cinquens. En total, es posaran a la venda 80.000 números.

Ja es poden demanar participacions

Les empreses, associacions i entitats que vulguin fer participacions de la Grossa de Cap d’Any, ja les poden demanar als seus punts de venda habituals. Loteria de Catalunya s’encarregarà de fer-les i oferirà la possibilitat de personalitzar-les amb una imatge pròpia o un logotip, sense cap cost afegit.

On es poden comprar els bitllets

Els bitllets es poden comprar per internet, a través de www.loteriadecatalunya.cat; als més de 2.200 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de la xarxa complementària formada per les principals cadenes de supermercats de Catalunya com són Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

El primer premi serà de 200.000 euros per bitllet de 10 euros jugat

Més informació