• Imprimeix

Dispositiu especial pel triatló Ironman 70.3 Barcelona

Es demana als usuaris que circulin per les carreteres per on transcorri la prova esportiva que segueixin en tot moment les indicacions dels Mossos

19/05/2017 12:05
Imatge Ironman 70.3 Barcelona

Imatge Ironman 70.3 Barcelona

Amb l’objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries aquest diumenge, 21 de maig, arran de la celebració de la prova esportiva Ironman 70.3 Barcelona, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posarà en funcionament un dispositiu especial de trànsit que afectarà vies del Maresme i el Vallès Oriental.

Aquest triatló de mitjana distància afecta aquestes poblacions: Calella, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Vallgorguina, Sant Celoni, Fogars de Montclús, el Montseny, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera. 

Vies amb afectacions viàries amb motiu de la prova esportiva

  • N-II de Calella a Sant Pol de Mar: La calçada es tancarà en direcció Barcelona
  • C-35, sortida Sant Celoni: Es tallarà la sortida en sentit Girona. S’instal·laran cartells informatius indicant “AP-7 Canvi de sentit” per als usuaris que vulguin accedir a l’autopista. També s’obligarà a entrar a la C-35 cap a Granollers els vehicles que surten de Sant Celoni a través del c/ Dr. Trueta
  • Cruïlla BV-5301 amb la C-35 fins a la rotonda d’accés a l’autopista, a Sant Celoni, se segregaran amb cons els carrils de circulació de vehicles. Els participants de la cursa  utilitzaran els vorals. En aquest tram la velocitat dels vehicles es limitarà a 60 km/h.

Els Mossos d’Esquadra s’encarregaran realitzar els talls i reobertures de les vies afectades per garantir la seguretat dels participants del triatló i de la resta d’usuaris de la xarxa viària.

Consells per a l’usuari

Des del Servei Català de Trànsit es demana als usuaris que circulin per les carreteres per on transcorri la prova esportiva que segueixin en tot moment les indicacions dels Mossos d’Esquadra i del personal de l’organització.

Amb l’objectiu d’informar els usuaris de les restriccions derivades de l’Ironman s’han instal·lat cartells i senyalització en diversos punts de les vies afectades i de vies d’accés, els quals es retiraran un cop finalitzada la prova. A més, a través de panells de missatgeria mòbils i fixos es reforçarà la informació de les afectacions a l’N-II, a les vies de sortida de Barcelona cap al Maresme.

Diumenge, 21 de maig al matí, hi haurà afectacions viàries a l'N-II, la C-35, la C-61 i diverses carreteres locals