• Imprimeix

El Sónar fa visible l’escena electrònica a Catalunya

21 artistes catalans actuaran a la 25ª edició del Sónar del 14 al 16 de juny a Barcelona

13/06/2018 17:06
Sónar

Actuació d’ Eric Prydz al SonarClub l’any 2017

El múltiples escenaris de la 25 edició del Sónar acolliran 21 artistes catalans del 14 al 16 de juny. El festival de música avançada que se celebra a Barcelona incorpora un ampli ventall de propostes que són una clara demostració de com l’escena electrònica a Catalunya està plenament integrada en els principals corrents internacionals del gènere.

  • Artistes catalans a Sónar de dia 2018: Atzar, Big Menu & friends, Clip & Cora Novoa, Deep Resonance, Ivana Ray Singh, Lucius Works Here + Oxlabb, Museless,  Mueveloreina, Olde Gods, Pina + Gnomalab, Refree, Rosalia, Steve Lean i Undo.
  • Artistes catalans a Sónar de nit 2018: Alicia Carrera, Alizzz, Angel Molina, C.E.E. Shepherds, Dj2d2, John Talabot i WBMS.

El Sónar+D, una proposta única de tecnologia i art

La programació del Sónar+D 2018, el congrés internacional de creativitat i tecnologia que es du a terme junt al Sónar, comptarà també amb una àmplia representació d’institucions públiques, empreses i experts catalans de les tecnologies creatives.

El Sónar+D, dedicat a la tecnologia creativa, comptarà amb institucions públiques, empreses i experts catalans del sector

Més informació