• Imprimeix

FGC posa a disposició d’emprenedors i empreses els seus espais

L’objectiu és incrementar el potencial dels actius i fomentar l’emprenedoria, així com els entorns amables i atractius per als usuaris de la xarxa

31/01/2017 17:01
fgc

Els espais poden llogar-se per realitzar actes singulars

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat el nou web, impuls.fgc.cat, per diversificar l’activitat dels diferents espais dels quals disposa la companyia i incrementar els ingressos derivats d’activitats comercials.

Aquesta nova pàgina web posa a disposició d’emprenedors i empreses diferents espais singulars de Ferrocarrils per realitzar rodatges cinematogràfics, anuncis, videoclips, així com facilita les eines per poder accedir al lloguer de locals, a la instal·lació de màquines expenedores, estands de venda de productes i en definitiva qualsevol proposta innovadora que pugui sorgir. A més, el web també ofereix informació de les condicions per realitzar accions comercials a Ferrocarrils.

La informació del web Impuls FGC també es podrà consultar des de l’aplicació per a mòbils d’FGC. Els espais i locals disponibles estaran identificats amb un codi i fent servir el lector de l’app d’FGC es podrà accedir de forma àgil i senzilla a tota la informació d’interès de l’espai en concret.

Més enllà de poder consultar els espais d’FGC i gestionar la seva contractació, el nou web també mostra diferents accions que s’han dut a terme a les instal·lacions de Ferrocarrils i que evidencien les múltiples opcions i la versatilitat dels espais.

Generació d’ingressos i contenció de despesa

Amb aquest projecte Ferrocarrils segueix amb la seva política de generació d’ingressos i contenció de la despesa. En aquest sentit, durant la presentació, el president d’FGC ha recordat que “com a empresa pública, la publicitat genera uns ingressos que hem d’impulsar”. 

L’any 2016, Ferrocarrils va generar uns ingressos d’1.125.583 d’euros provinents de conceptes com l’arrendament de locals, la publicitat, les màquines de venda de productes, entre d’altres.

Espais singulars d’FGC es podran fer servir per rodatges cinematogràfics, anuncis, videoclips...