• Imprimeix

Jazz per a les nits d’estiu del Museu d’Història de Catalunya

El Museu ofereix la possibilitat de visitar les exposicions abans dels concerts

03/07/2017 12:07
Nits de jazz a l'estiu

Un any més, el Museu d’Història de Catalunya proposa un cicle de concerts a través d’un passeig per la música jazz. Cada dimecres, del 5 de juliol al 9 d’agost, a les 22.00 hores, tindrà lloc un concert a la terrassa de l’edifici del Palau de Mar.

El museu continua amb la línia de les edicions passades i aposta de nou pels ritmes de la música jazz amb el cicle ‘Òrbita Jazz’, que programa sis actuacions variades on descobrir fins a 25 músics i tres novetats discogràfiques. El cicle viatjarà per territoris sonors provinents del continent americà a través del folklore i el jazz modern, al ritme del son cubà, la samba brasilera, el candombé uruguaià, el joropo veneçolà i el tango argentí.

Per complementar la proposta, el Museu ofereix la possibilitat de visitar les seves exposicions abans del concert. A les 20.00 hores hi haurà obertura especial del museu amb la visita lliure a l’exposició i, els dimecres 5, 12 i 19 de juliol, a les 20.30 hores, es  farà una visita guiada a Templers. Guerra i religió a l’Europa de les croades’. Els dies 26 de juliol i el 2 i 9 d’agost es podrà visitar l’exposició permanent, ‘La memòria d’un país’ que permet conèixer la història de Catalunya, des de la prehistòria fins a l’actualitat.

Els concerts tindran lloc cada dimecres del 5 de juliol al 9 d'agost