• Imprimeix

L’Agència Tributària de Catalunya obre noves oficines

Els ciutadans podran presentar autoliquidacions i sol·licitar informació sobre els tributs de l’ATC

04/09/2017 14:09

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha culminat el seu desplegament amb l’obertura de 27 noves oficines arreu del territori català: 14 oficines territorials i 13 de compartides amb l’Administració local. Aquestes 27 oficines se sumen a les tres delegacions territorials de l’ATC a Girona, Tarragona i Lleida, als serveis centrals de Barcelona i a l’Oficina Territorial al Barcelonès Nord (Poblenou), que ja es va inaugurar el febrer passat, de manera que l’ATC passa a tenir 32 oficines amb l’objectiu d’oferir un millor servei, més proper i eficient, als ciutadans. 

D’aquesta manera, la xarxa d’oficines pròpies s’amplia fins a 15 amb les noves oficines territorials que obren portes a Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès, Figueres, la Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa. 

Els ciutadans hi podran trobar els serveis següents: 

– Gestió d’expedients tributaris.
– Servei de cita prèvia.
– Presentació d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC i recepció i registre de documentació relacionada amb aquests tributs.
– Informació sobre els tributs que gestiona l’ATC i les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a Tributs de Catalunya. 

Les 32 oficines amb què l’ATC compta des d’aquest mes de setembre, juntament amb els 161 punts d’informació i finestreta única de la xarxa Tributs de Catalunya, representen un total de 193 punts d’atenció i assistència tributària als contribuents. 

Les 32 oficines de l’ATC assumeixen la gestió de tots els tributs propis i cedits