• Imprimeix

L’estiu és teu!

La iniciativa ofereix experiències de fins a dues setmanes per a infants i joves de 5 a 16 anys a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat)

20/03/2017 14:03
estiu

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert el període de preinscripcions de la nova edició del programa d’activitats de lleure “L’estiu és teu!”. La iniciativa, que enguany arriba a la seva 23a edició, ofereix experiències de fins a dues setmanes per a infants i joves de 5 a 16 anys a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El nombre total de places que s’ofereixen per aquest 2017 és de 8.549.

Les catorze modalitats d’estades a escollir són: música (14 estils i 24 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esports (futbol, bàsquet o handbol), multiesports (20 modalitats), combinat d’anglès i multiesports, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura, excursionisme i dansa. 

Preus reduïts

Les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça pels seus fills i filles gaudiran d’una reducció del 10% en el preu de les estades.

D’altra banda, les famílies dels participants que disposin del Carnet Jove tindran una reducció del 5% sobre el cost del total de l’estada.

Preinscripcions fins el 28 de març

El procés de preinscripcions al programa s’inicia dilluns 20 de març a les 12 hores i s’allargarà fins el dimarts 28 de març a les 12 hores. En el moment de formalitzar la preinscripció es donarà automàticament a cadascun dels participants un número concret, que serà el de referència per al sorteig públic de places davant notari que es realitzarà el 30 de març. Els resultats del sorteig es publicaran l’endemà, 31 de març, i es comunicaran el mateix dia per correu electrònic a les famílies seleccionades.

Xerrades informatives

Aquesta edició comptarà, per segona vegada, amb xerrades per a pares i participants durant el període de preinscripció a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida amb l’objectiu d’oferir una informació més directa i personalitzada.

S’obren les preinscripcions del programa de colònies als albergs