• Imprimeix

Participa a l’Escola

El termini per presentar-se acaba el proper 31 de juliol

14/03/2018 17:03
participa

Fomentar la participació a l’escola té premi. Fins al proper 31 de juliol, els centres escolars o instituts que han dut a terme, durant el curs, experiències de participació en què l’alumnat s’hagi involucrat en la vida del centre poden optar al Premi Participa a l’Escola.

El premi vol reconèixer els esforços dels centres educatius per crear una escola més democràtica amb alumnes més actius i compromesos amb el seu entorn. Per posar alguns exemples, en anteriors convocatòries van destacar propostes per fomentar la participació de l’alumnat en la gestió del centre educatiu o perquè s’involucrin en la cultura del seu barri o poble.

Els destinataris del Premi Participa a l’Escola són els centres de primària o secundària ubicats en territori català que hagin dut a terme experiències de participació a l’escola. El premi consisteix en un diploma de reconeixement per la tasca realitzada i una dotació econòmica que es determinarà en cada convocatòria d’acord amb la disponibilitat pressupostària. El premi té dues categories: una per a escoles ubicades en municipis de fins a 20.000 habitants i una altra per a escoles ubicades en municipis de més de 20.000 habitants.

El premi vol reconèixer els esforços dels centres educatius per crear una escola més democràtica

Més informació