• Imprimeix

Programa Consolida't

El programa incorpora set píndoles formatives en línia

14/10/2015 11:10
Programa Consolida't

Fins al 23 d’octubre es poden presentar les sol·licituds per al programa Consolida’t. L’objectiu és donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

El programa estableix accions formatives en gestió empresarial així com assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació de la seva activitat. Les persones participants rebran formació en anàlisi del compte de resultats i gestió de la tresoreria, així com d’altres píndoles formatives segons les seves necessitats. També rebran assessorament personalitzat en matèria comercial, de màrqueting i de la gestió econòmica i financera.

Col·lectiu beneficiari

Enguany s’ha ampliat el col·lectiu de beneficiaris a totes les persones treballadores autònomes, sense cap limitació respecte a l’antiguitat en el negoci. També s’hi inclouen els autònoms que han fet fallida en els seus negocis i que volen iniciar una nova activitat laboral i mantenir-se en el mateix règim.

El programa el duran a terme entitats col·laboradores que rebran una subvenció per realitzar les accions formatives previstes a partir de 2016 incloses en el programa. Aquestes entitats poden ser escoles de negoci, universitats i escoles universitàries o entitats dependents o vinculades a aquestes i col·legis professionals, entre d’altres.

Per tal de facilitar que més participants del programa hi puguin accedir, les píndoles formatives s’oferiran en línia.

La Generalitat de Catalunya destina 1,2 milions d’euros al programa Consolida’t. Aquesta xifra suposa un increment de gairebé el 30% respecte als recursos destinats en la darrera edició.

L’edició d’enguany s’obre a totes les persones treballadores autònomes