• Imprimeix

Som Elèctrics!

Durant tres dies s’abordarà la implantació del vehicle elèctric des de diversos àmbits: “Sanitat, servei i transport”, “Distribució, repartiment i serveis” i “Empresa i innovació”

18/04/2017 11:04

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) celebra del dimecres 19 al divendres 21 d’abril la 2a edició del “Som Elèctrics – Jornades del vehicle elèctric”, que té per objectiu mostrar i compartir nous models i experiències al voltant del vehicle elèctric.

Aquesta nova edició pretén donar a conèixer el moment actual del vehicle elèctric, tant pel que fa a l’avanç en tecnologia i prestacions com a la realitat d’empreses que ja han incorporat models elèctrics a les seves flotes de serveis i de treball.

Sanitat, servei i transort

El bloc temàtic “Sanitat, servei i transport” tindrà lloc dimecres 19 d’abril. S’hi abordarà l’impacte de la contaminació en la salut de les persones i la necessitat que el sector sanitari faci una aposta real cap a models elèctrics en el transport col·lectiu o els serveis d’atenció hospitalària. A la sessió de tarda s’analitzaran la càrrega lenta i ràpida i el futur mapping i estratègia per a una major penetració dels vehicles elèctrics.

Distribució, repartiment i serveis

Dijous 20 d’abril, amb el bloc “Distribució, repartiment i serveis”, la jornada es dedicarà a explicar experiències en el sector de la distribució, la missatgeria i el repartiment en general. També s’aprofundirà en la dificultat de contractació de punts en àmbits públics i en la comercialització de l’energia.

Empresa i innovació

La jornada de divendres estarà dedicada al bloc temàtic “Empresa i innovació”. S’hi introduiran els projectes integrals d’empresa que aposten per models sostenibles i vehicles elèctrics, el nou concepte en competició amb l’EGT Champion Ship, la mobilitat intel·ligent com a tema essencial en la necessària transició energètica i propostes d’empreses que contribueixen amb projectes innovadors a millorar tots els aspectes de servei i tecnologia del vehicle elèctric.

El mNACTEC celebra la 2a edició de les Jornades del vehicle elèctric