• Imprimeix

Estrenem el gencatBOT per conversar amb la ciutadania

Hi podràs mantenir una conversa intel·ligent sobre serveis i notícies d’actualitat.

01/06/2018 08:06
Un ciutadà sosté un mòbil amb el gencatBOT en pantalla

La Generalitat ha obert un nou bot a la plataforma de missatgeria instantània Telegram: el gencatBOT. El gencatBOT posa en pràctica un nou model de comunicació. La ciutadania ja no s’informa reactivament pels canals tradicionals, sinó que espera rebre missatges informatius al mòbil i interactuar-hi. Amb el nou bot, la Generalitat es llança a assajar aquestes formes més proactives de comunicar.

Si t’hi subscrius, cada divendres el gencatBOT iniciarà una conversa intel·ligent amb tu sobre serveis i notícies d’actualitat que et resultaran molt útils. Amb aquesta intenció, primer et preguntarà quina informació et pot agradar més. I, quan t’interessi una notícia, podràs contestar directament al bot per parlar-hi i aprofundir-hi.

El gencatBOT és un servei més per impulsar l’apoderament de la ciutadania perquè tingui una actitud activa, cívica i crítica, que l'ajudi a prendre decisions de manera lliure i informada.

El gencatBOT és una iniciativa que assaja models de comunicació més proactius i que afavoreix l’apoderament de la ciutadania.