• Imprimeix

Subvencions per a la millora de la competitivitat del comerç, l’artesania i la moda

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 18 d'octubre

18/09/2017 14:09
Ajuts millora competitivitat del comerç, l'artesania i la moda

La convocatòria d’ajuts per a la millora de la competitivitat de les empreses de comerç, artesania i moda està obert fins al 18 d’octubre. Es tracta de la segona convocatòria d’ajuts, que juntament amb els incentius publicats el passat mes d’abril, completen el programa de subvencions del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) per al 2017, dotat amb 8,5 milions d’euros.

Aquesta nova convocatòria —que s’adreça a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda— inclou 4 línies d’incentius: la de participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya; la de transformació digital; el programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments; i el de la promoció i comercialització dels productes artesans.

Amb l’objectiu de facilitar els tràmits, el CCAM farà presentacions durant el mes de setembre arreu del territori. La inscripció a les jornades informatives està disponible al següent enllaç.