• Imprimeix

Torna el Tren Fantàstic

Els viatgers amb entrada per assistir a una projecció del festival podran gaudir d'un 30% de descompte en els serveis de Renfe

06/10/2017 10:10
Tren Fantàstic

Amb motiu de la celebració de la 50a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del 5 al 6 d'octubre i fins a la matinada del 15 al 16 d'octubre, data final del festival, Rodalies posa en funcionament un tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a les 1.30 h amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

Per anar de Sitges a Barcelona, els viatgers disposen dels serveis regulars de la línia R2 Sud (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i la Geltrú) amb una freqüència de pas de 15 minuts i un temps de viatge de 30 minuts.

Descompte del 30% en els desplaçaments en Renfe

A més d'aquest reforç especial, els viatgers que s'apropin fins a Sitges en els serveis de Renfe (Rodalies de Catalunya, AVE i/o Llarga Distància), i tinguin comprada la seva entrada per assistir a alguna de les projeccions del festival, podran gaudir d'un descompte del 30% en els seus bitllets de Renfe.

El tren especial funcionarà diàriament entre Sitges i Barcelona durant el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya