• Imprimeix

Vaga dels treballadors de seguretat de l’Aeroport del Prat

A partir de dilluns, 14 d'agost, les aturades són indefinides

14/08/2017 08:08
prat

Des del dilluns, 14 d'agost, la vaga dels treballadors que atenen els passos de control de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat és indefinida. La Delegació del Govern a Catalunya ha fixat en un 90% els serveis mínims.

Per informació sobre la situació a l'Aeroport de Barcelona-El Prat, es pot trucar a Aena: 902 404 704 o (+34) 913 211 000.

Reclamacions

Per la seva banda, l’Agència Catalana de Consum recomana que els passatgers arribin a l’Aeroport amb més antelació de l'habitual. Si cal facturar l'equipatge, es aconsellable contactar amb la companyia aèria abans d'anar a l'aeroport per informar-se amb quina antelació cal fer-ho. 

En cas de patir qualsevol incidència (pèrdua d'un vol, etc.) es pot presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial per un mal funcionament del servei públic, reclamant al Ministeri de Foment, com a màxim responsable de la gestió aeroportuària: 

Formulari de reclamació de responsabilitat patrimonial (Ministeri de Foment)

També es pot presentar una reclamació directament a AENA –organisme responsable de la prestació dels serveis aeroportuaris.

Reclamació de passatgers

 

La Delegació del Govern fixa en un 90% els serveis mínims