• Imprimeix

Vine a donar sang a la Marató i converteix-te en #sangfluencer

Les reserves de sang han baixat un 25% durant les festes

10/01/2019 14:01
Sangfluencer

La Marató de Donants de Sang de Catalunya, la campanya de donació més gran l’any, se celebra de l’11 al 18 de gener als principals hospitals. Amb la Marató, el Banc de Sang vol remuntar les donacions, que han baixat al voltant d’un 25% durant les Festes.

El Banc de Sang vol aconseguir 10.000 donacions durant els dies de la Marató. Per això, ha activat una campanya en la qual es proposa que tothom utilitzi la seva influència a les xarxes o el seu entorn per fer difusió de la donació de sang i usi l’etiqueta #sangfluencer. Durant la Marató es podrà donar sang a una quarantena de campanyes d’arreu de Catalunya, a més dels principals hospitals.

Donar sang a la Casa de les Punxes
Els dies 11 i 12 de gener també es podrà fer a la Casa de les Punxes de Barcelona, on diversos Dj de renom com Alfred García, Delafé, Lyona, Guaje Dj, Joana Serrat o Nil Moliner “punxaran” música per als donants. Seran “concerts silenciosos” perquè es podran escoltar amb auriculars durant la donació. Als hospitals, es podrà connectar amb la música que s’emet a la Casa de les Punxes a través de Facebook.

El Banc de Sang vol aconseguir 10.000 donacions durant els dies de la Marató