• Imprimeix

Viure el patrimoni a l’estiu

Entre les novetats destaquen Les vespres al Castell d’Olèrdola i la producció teatral Camí Reial al Reial Monestir de Santes Creus

02/07/2018 16:07
Concert a l'aire lliure durant la posta de sol

La sisena edició de Mirarock al castell de Miravet va donar el tret de sortida a la programació d’estiu als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya.

Sota el títol «Viu el Patrimoni», s’han programat prop d’un centenar d’activitats adreçades a tots els públics i orientades a descobrir el patrimoni cultural català d’una manera lúdica i diferent.

Novetats: el castell d'Olèrdola i Pere el Gran

  • Entre les novetats d’enguany destaquen les Vespres al Castell d’Olèrdola, que inclou l’espectacle teatral Camí Reial entorn la figura de Pere el Gran.
  • D'altra banda, es consoliden el Mercat de Santa Teca del Castell-Monestir d'Escornalbou; el cicle de concerts «La Pedra Parla a Vallbona de les Monges» i el Festival de Música Solidària de Santes Creus iniciat l'any passat amb èxit de públic.
  • També es farà un cicle al Museu d'Història de Catalunya dedicat al jazz de finals de la Primera Guerra Mundial en el marc de l'exposició sobre la Gran Guerra.

Casals d'estiu, pirates i corsaris

A més, s'han programat el primer casal d'estiu que organitza el Museu d’Història de Catalunya la primera setmana de setembre. A les comarques de l'Empordà tornen les visites guiades al capvespre «Pirates i corsaris a Sant Pere de Rodes», i la ja consolidada Festa de la Cultura en Família a Empúries, «Familiaria» que se celebrarà el 21 de juliol.

Programació d'estiu als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya

Més informació