• Imprimeix

Què ofereix cada canal

Informació sobre la periodicitat, els continguts, el tipus d'informació, el funcionament i l'adreça d'accés dels canals d'informació de gencat.

 • Telegram gencat

  Telegram gencat

  Es tracta d’un sistema de comunicació, asíncron i unidireccional, amb el qual es vol trametre a la ciutadania notícies, continguts de servei, l’accés a tràmits administratius i dades d’interès general, tot utilitzant un to proper i relacional.

  Per poder usar aquest servei un cop que haguem instal·lat l’aplicació Telegram en el nostre telèfon, hem de cercar @gencat o bé accedir-hi des de http://t.me/gencat.

  Es va posar en marxa el maig del 2016.

 • Twitter gencat

  Twitter gencat

  És una plataforma de micromissatgeria per publicar missatges de text i conversar amb els altres usuaris per mitjà de navegadors web o aplicacions mòbils. El perfil de @gencat informa diàriament de les notícies, els reportatges, els serveis i els tràmits de la Generalitat de Catalunya que són d’interès per a la ciutadania. Els missatges no poden excedir els 280 caràcters.

  Es va posar en marxa el març de 2009.

 • Facebook gencat

  Facebook gencat

  És una plataforma social per comunicar i compartir entre usuaris, informació, fotografies, vídeos i enllaços. El perfil de Facebook de gencat publica de dilluns a divendres (no festius) informació d’actualitat i de servei de la Generalitat de Catalunya que són d’interès per a la ciutadania. Els post que es publiquen sovint contenen vídeos, infografies o altres elements multimèdia.

  Es va posar en marxa el juliol del 2010.

 • RSS gencat

  RSS gencat

  RSS és un format per difondre els continguts d’un web a un conjunt de subscriptors. Permet conèixer les novetats publicades sense necessitat d’accedir al lloc web, i per tant, és una manera de guanyar temps i no perdre’s cap actualització.

  L’RSS de gencat recull els titulars de les notícies d’actualitat sobre els serveis de la Generalitat de Catalunya.

 • gencatBOT

  gencatBOT

  El bot, abreviatura de robot, és un motor de cerca amb qui l’usuari pot interactuar mitjançant l’enviament d’ordres i peticions en línia amb diferents comandaments. El gencatBOT iniciarà una conversa intel·ligent amb tu sobre serveis i notícies d’actualitat que et puguin interessar.

  Amb aquesta intenció, primer et preguntarà quina informació et pot agradar més. I, quan t’interessi una notícia, podràs contestar directament al bot per parlar-ne i aprofundir-hi.

  Per usar el servei, s’hi ha d’accedir a través de l’adreça http://t.me/gencatbot i clicar el botó ‘/start’.

  Es publica una conversa els divendres cada 15 dies.

  Es va posar en marxa el juny del 2018.

 • Rutes gencat

  Rutes gencat

  Rutes georeferenciades promogudes per la Generalitat de Catalunya disponibles a la xarxa de compartició de rutes Wikiloc. El primer grup de rutes van ser les del Palau Robert al juliol del 2014, que ja sumen 700. També hi ha les rutes de d’esport i les rutes de difusió de l’art romànic a Catalunya.

 • Blog gencat

  Blog gencat

  És un espai obert a la conversa al voltant dels projectes de la Generalitat de Catalunya a internet, com ara nous webs, productes multimèdia, aplicacions, eines, solucions corporatives i molts altres serveis.

  També informa de diferents temes relacionats amb internet, innovació, gestió del coneixement i governança electrònica i oberta (eGovernment i openGovernment): tramitació telemàtica, multicanalitat, accessibilitat, usabilitat, gestió del canvi a les organitzacions o legislació en aspectes com la reutilització (llicències de propietat intel·lectual i drets d’autor) o la protecció de dades personals.

  Es va posar en marxa el juliol del 2009.

 • Instagram gencat

  Instagram gencat

  Imatges i vídeos curts d’elaboració pròpia que mostren els serveis que la Generalitat posa a disposició de la ciutadania, així com l’activitat diària de l’Administració, posant èmfasi en la visió humana. També es difonen els dies mundials i els concursos que la Generalitat organitza a través d’Instagram i totes les campanyes temàtiques. Hi podreu veure també els edificis, espais i objectes de la Generalitat.

  Es va posar en marxa l’abril del 2016.

 • YouTube gencat

  YouTube gencat

  Els vídeos sobre els serveis de la Generalitat de Catalunya a internet i informació pública d'interès per a la ciutadania. Hi trobareu les campanyes del 012 que s'emeten per televisió i ràdio, les del 012 i el 061, així com els vídeos promocionals de la Generalitat de Catalunya.

  Es va posar en marxa el juny del 2006.