Costa de Llafranc
  • Imprimeix

Feina

Comptes de Twitter de Feina Activa

Feina Activa posa a disposició de la ciutadania 23 perfils de Twitter d'ofertes de feina per categories.

Twitter de Feina Activa

Informació relacionada

Feines d'estiu per a joves

Hi ha empreses i sectors que periòdicament cerquen persones per cobrir places durant una temporada, especialment a l'estiu.

Estic a l'atur

Què cal fer si us heu quedat sense feina, per exemple, comprovar si es té dret a rebre la prestació...

treballador

Informació relacionada

Treballar en ambients calorosos

Activitats laborals a l'aire lliure o en llocs tancats calorosos amb focus radiants de calor poden exposar els treballadors a situacions negatives per a la salut.

Calendari laboral

L’any 2017 inclou 13 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals.

Calendari

Informació relacionada

Garantia juvenil

Iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. La Garantia Juvenil garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de formació per desenvolupar competències professionals, inserció en el mercat laboral, emprenedoria i autoocupació, i orientació laboral.

Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, unes pràctiques en una empresa o la formació necessària per a accedir al mercat laboral.

Garantia juvenil

Informació relacionada

Treballar a l’estiu en festivals i concerts

Durant la temporada d'estiu, arreu del territori català, l'Estat espanyol i arreu del món s'organitzen activitats a l'aire lliure, concerts, obres de teatre, dansa... Les entitats organitzadores d'aquests actes sovint necessiten personal de suport per a tasques com ara muntar i desmuntar l'espai i vendre entrades, o bé per a informació, seguretat, repartiment de publicitat, cambrers, neteja...

Data d'actualització:  04.07.2017