Baner Mobile World Congress
  • Imprimeix

Activitats per a tothom

Activitats relacionades amb el Congrés obertes a tots els públics o a preus accessibles

Mobile Week Barcelona

Fruit de la voluntat de la Mobile World Capital d’impulsar una setmana de reflexió oberta entorn a la transformació digital, neix la Mobile Week Barcelona: un punt de trobada entre el món de l’emprenedoria i la indústria digital i el del pensament i les indústries creatives. Les activitats es portaran a terme als 10 districtes de Barcelona, amb la participació de més de 50 equipaments culturals, científics i educatius, i més de 70 ponents de diversos àmbits. Totes les activitats són gratuïtes, prèvia inscripció.

Realitat virtual gratuïta

L'exposició A MOBILE STORY és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb Movistar, i amb la participació d'Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya, i l'empresa Advanced Leisure Services. Es tracta d'una nova exposició que fomenta la reflexió al voltant de l'evolució de la tecnologia mòbil i els avenços digitals més importants de la història contemporània. Consta de 10 instal·lacions que analitzen el present i el futur de la tecnologia i culmina amb una Virtual Escape Room, un joc amb les darreres tecnologies de realitat virtual, que donarà l'oportunitat de salvar la civilització a aquells que aconsegueixin finalitzar-lo.

Conferències: 4 Sessions i Open Data

Durant la setmana del MWC, el Mobile World Centre organitza conferències obertes a tots els públics, en alguns casos previ registre, per reflexionar sobre les transformacions del món digital i aprendre’n les noves tendències. És el cas de “4 Sessions”, que analitzarà la visió artificial, el maquinari lliure (Arduino) i la col·laboració entre desenvolupadors de programari  (DevOps).

D’altra banda, Barcelona Open Data presentarà la seva oferta formativa en dades obertes adreçada als periodistes en una conferència que tindrà lloc divendres 24 de febrer a la seu del Mobile World Centre.