• Imprimeix

Accessibilitat

Versió accessible del web

A més de facilitar una bona comunicació amb l’usuari, el web de gencat vetlla perquè, al seu torn, l’usuari es pugui comunicar de la manera més òptima amb el web i evitant les habilitats i capacitats de cada usuari.

Per això, amb aquesta tecnologia d’accessibilitat integral, per exemple:

• Una persona sense visió pot optar per escoltar el web i navegar-hi mitjançant els comandaments simplificats del teclat.
  • Les persones sense mobilitat i que no poden operar amb el ratolí poden optar per parlar al web i navegar-hi sense problemes.

En el mode de navegació per escolta, les parts interactives del web es fan accessibles mitjançant números que permeten a l’usuari triar-los en veu alta i desplaçar-s´hi, navegant, així, per les pàgines per mitjà dels comandaments de veu.

En altres col·lectius d’individus amb paràlisis més severes que els limiten la parla, les persones usuàries hi poden navegar per modulació de so, ja sigui bufant sobre el micròfon o bé emetent sons de diferent intensitat.

Per a més informació, es poden consultar aquests documents:

Requisits de funcionament per a Internet Explorer i Chrome

Guia funcional d’accessibilitat integral