• Imprimeix

Requisits tècnics

Per accedir amb contrasenya d'un sol ús, només heu de disposar d'una adreça de correu electrònic o telèfon mòbil on rebre aquesta contrasenya. Cal que l'adreça de correu electrònic o el número de telèfon mòbil amb el que hi accediu, sigui el mateix que el que heu informat al formulari de sol·licitud.

Per accedir amb l'idCAT Mòbil heu d'estar donats d'alta previàment.

Per  accedir amb certificat digital cal que el maquinari que utilitzeu compleixi amb els requisits tècnics que s'indiquen a continuació:

Navegadors

Java

Java versió 6 actuallització 16 o superior. Es pot descarregar gratuïtament la darrera versió des de: http://www.java.com/es/download/.

Certificat digital

Cal comprovar que es disposa d’un certificat digital vigent emès per qualsevol de les entitats de certificació classificades pel Consorci AOC, i que s’han instal·lat les claus públiques i el programari indicat per l’entitat de certificació proveïdora del certificat digital. És molt important que feu servir un tipus de certificat acceptat per la plataforma Gencat Serveis i Tràmits (GSIT). 

En cas de dubtes o problemes tècnics amb el certificat digital, us heu de posar en contacte amb l’entitat certificadora corresponent.

Tallafocs/Antivirus

En alguns entorns, per motius de seguretat, el tallafocs o antivirus pot imposar restriccions d’accés a webs i aplicacions. En aquest cas, cal comprovar el següent:

Data d'actualització:  12.03.2018