Per utilitzar els serveis electrònics de la Generalitat de Catalunya que requereixin identificació són vàlids l'idCAT Mòbil, els certificats digitals i Cl@ve. No són vàlids per a la tramitació els certificats digitals emesos per entitats certificadores de fora de l’estat espanyol.

Alguns d'aquests serveis o tràmits admeten només un determinat mecanisme d’identificació digital. Per conèixer aquestes restriccions cal consultar la informació disponible de cada servei o tràmit electrònic o les bases que el regulen.

Per accedir a 'La meva carpeta' són vàlids tots els mecanismes.

idCAT Mòbil

Servei d’identificació proporcionat pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC). Aquest sistema es basa en el lliurament d’una contrasenya d’un sol ús a un telèfon mòbil.

Certificats digitals

Són emesos per diferents entitats certificadores i poden ser autoritzats pel Consorci AOC (Consorci d'Administració Oberta de Catalunya) com a mecanismes d’identificació davant de les administracions públiques de Catalunya. No són vàlids per a la tramitació els certificats digitals emesos per entitats certificadores de fora de l’estat espanyol.

Cl@ve

És un sistema d'identificació que permet accedir als serveis de La meva carpeta i fer tràmits per internet amb l'ús d'usuari i contrasenya.