Canvio de domicili
Canvio de domicili
  • Imprimeix

Altres canvis

Modificació de l'adreça als documents oficials, i a entitats i organitzacions

Documents oficials

Recordeu que és obligatori actualitzar l’adreça que consta en documents oficials (DNI, passaport, carnet de conduir, etc.) i això ho haureu de tramitar personalment a la comissaria de la policia del vostre municipi.

Si la renovació es fa per modificar les dades (canvi de domicili, nom, etc.) d’un DNI no caducat, el tràmit és gratuït. Actualment en moltes comissaries ja es pot demanar hora amb cita prèvia estalviant cues innecessàries.

Informació relacionada

Més entitats i organitzacions

A més d’aquestes notificacions, heu de tenir en compte totes aquelles entitats, associacions, organitzacions on esteu inscrits o registrats. És una gestió simple però no per això és menys important.

Recordeu de comunicar-ho a tots els bancs i caixes on teniu comptes oberts, organitzacions diverses (mútues, ONG, etc.), subscripcions de diaris i revistes, compra a domicili, clubs esportius i associacions professionals... i  evidentment a tots els vostres amics i familiars.

Centre de salut

Si has canviat de domicili hauràs d'anar al CAP que et correspongui per l'adreça i ensenyar el volant d'empadronament i triar el metge o metgessa dins de les possibilitats horàries del centre.

Pots consultar el CAP que correspon a la teva nova adreça.

Data d'actualització:  06.03.2012